Cabergoline 0,5 Mg Orifarm, Tabletten

Cabergoline 0,5 Mg Orifarm, Tabletten

Cabergoline zero https://bluhub.in/2024/04/17/de-positieve-effecten-van-steroiden-op-de-snelheid-6/,5 PCH behoort tot de groep van geneesmiddelen die bekend staan als prolactine remmers. Cabergoline zero,5 PCH voorkomt lactatie (melkproductie) doordat het de bloedspiegels van het hormoon prolactine verlaagt. Het middel wordt geleverd als tabletten van 0,5 mg met een breukstreep.

Kan Ik Met Dit Medicijn Autorijden, Alcohol Drinken En Alles Eten Of Drinken?

De gebruikelijkebegindosering bij de behandeling van een te hoog prolactine gehalte is 0,5 mg per week in 1 of two doses (bv. op maandag en donderdag). Als dit onvoldoende impact heeft kan de arts besluiten om de dosering geleidelijk op te hogen. Een uitgebreide beschrijving van de werkzaamheid en mogelijke bijwerkingen van dit geneesmiddel vindt u in de patiëntenbijsluiter en samenvatting van de productkenmerken.

Toxicologische Gegevens

U kunt cabergoline 8×0,5mg Pfizer online kopen bij Dutchapotheek.com tegen een zeer redelijke prijs. Twijfelt u eraan of een van de bovenstaande wisselwerkingen voor u van belang is? Vooral ouderen boven de 70 jaar zijn gevoelig voor onderstaande psychische bijwerkingen. Wees voorzichtig bij de combinatie met bloeddrukverlagende middelen.

Ontraad autorijden of soortgelijke activiteiten indien tijdens de behandeling plotselinge slaapaanvallen optreden; overweeg tevens verlaging van de dosering of (geleidelijk) staken van de behandeling. Alcohol versterkt het versuffende effect van dit middel. Ook als u niets van deze bijwerking heeft gemerkt, kunt u door het gebruik van alcohol wel suf worden en kunnen uw coördinatie- en beoordelingsvermogen afnemen. Bovendien verhoogt alcohol de kans op maagklachten en versterkt het de kans op duizeligheid. Gebruik daarom liever geen alcohol als u dit medicijn slikt.alles eten?

Gebruiken voordat zij weer een normale menstruatiecyclus hebben (zie “Wanneer moet u extra voorzichtig zijn met dit middel?”). Als u behandeld wordt met dit middel en zwanger wordt, moet u de behandeling stoppen en zo snel mogelijk uw arts raadplegen. Neem contact op met uw arts als u een van de volgende gezondheidsproblemen heeft voordat u Cabergoline 0,5 PCH gaat gebruiken, omdat dit geneesmiddel dan niet geschikt kan zijn voor u. Voor een uitgebreid overzicht van bijwerkingen verwijzen wij naar de bijsluiter van dit middel.

Gebruikt u naast Cabergoline zero,5 PCH nog andere geneesmiddelen, heeft u dat kort geleden gedaan of bestaat de mogelijkheid dat u in de nabije toekomst andere geneesmiddelen gaat gebruiken? Als u web bent bevallen, kunt u een hoger risico lopen op bepaalde aandoeningen. Dit kunnen hoge bloeddruk, hartaanval, convulsie, beroerte of problemen met de geestelijke gezondheid zijn. Uw arts zal daarom regelmatig uw bloeddruk moeten controleren tijdens de behandeling. Praat onmiddellijk met uw arts als u final krijgt van hoge bloeddruk, pijn op de borst of ongewoon ernstige of aanhoudende hoofdpijn (met of zonder problemen met uw gezichtsvermogen).

In andere gevallen moet u overleggen met uw arts of u of wel of niet magazine autorijden. Cabergoline is een dopaminerge medicatie die wordt gebruikt voor de behandeling van prolactinomen, hoge prolactinespiegels, de ziekte van Parkinson en andere indicaties. Cabergoline is een krachtige dopamine D2-receptoragonist die wordt verkocht onder de merknaam Dostinex. Daarnaast kan er tijdens een kuur een vorm van gynaecomastie ontstaan; daarvoor is de cabergoline van Pfizer 20x1mg voor u beschikbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *